06700ed9

Вести

Честото користење на iPad неизбежно ќе наиде на испакнатини и испакнатини, случајно изгребани, скршени и вознемирени.Со цел подобро да го заштитиме нашиот iPad, многу луѓе избираат да стават заштитна футрола.Денешните кожни заштитни навлаки не само што се убави, туку имаат и ефект на апсорпција на удари против паѓање и против гребење, па затоа многу луѓе избираат кожни заштитни навлаки за заштита на iPad.Значи, кои се специфичните функции на коженото куќиште за iPad?

1-136-300x300
1. Професионалните производители на заштитни капаци за таблети имаат многу зрела технологија за технологија на заштитна обвивка и обработка на калапи.Тие можат да прилагодат различни големини, дебелини и форми.Неговата добра еластичност и можност за кеш можат целосно да спречат оштетување, а долготрајниот работен век може да го достигне идеалот.Очекувана, и отпорност на високи и ниски температури, силно водоотпорно запечатување итн.
2. Обичните кожни рамни навлаки може да се прилагодат со различни бои и дезени.Процесот може да се обликува со печатење со свилен екран или може да се користи за правење тродимензионални испакнатини.Креативна дисипација на топлина од цртан филм, универзална за секој модел, целосно прилагодена за специјална намена, лесна за носење и поудобна за носење Практично, различни отвори за клучеви, како и приклучоци за камера и јачина на звук, може совршено да се усогласат за употреба.
3. Не се лизга, така што заштитната обвивка и трупот на авионот формираат совршена целина, не е лесно да падне, лесно да се чисти, лесно да се скрши, антибактериски и други ефекти.


Време на објавување: јули-05-2022 година