06700ed9

Вести

51QCk82iGcL._AC_SL1000_

Ако барате совршен, а сепак достапен подарок за семејството, пријателите и децата, е-читачот на Amazon Kindle Paperwhite сега е одлична опција.

Амазон во моментов многу ги намалува е-читачите на Kindle.Ако сакате да ја купите најновата генерација Kindles, ова е најдобро време да го направите тоа.Уредите што добија огромни заштеди вклучуваат 11-та генерација Kindle Paperwhite и Signature Edition, Oasis и разни додатоци.Сепак, сосема новиот Kindle Basic, кој излезе пред еден месец, е со полна цена.

Kindle Paperwhite е посветол од основниот Kindle, но не толку премиум како Oasis.Во Соединетите Држави, Kindle Paperwhite е веројатно најдобриот договор што може да се постигне.Кои се главните разлики помеѓу Paperwhite и Signature Edition?Signature Edition има безжично полнење и сензор за амбиентална светлина за автоматско прилагодување на предното осветлено дисплеј врз основа на вашата околина.Paperwhite 8GB е вообичаено достапен за 139,99 долари, а сега можете да го добиете за 94 долари.Варијантата од 16 GB доби попуст од 50 долари и може да биде за 99,99 долари.

Како што знаете, Kindle Paperwhite е еден од најдобрите читатели.

Екранот на Paperwhite со 300 ppi е дизајниран за јасност на буквите и читањето.Составен е од 6,8-инчен дисплеј.Плус, се нарекува „Paperwhite“ бидејќи екранот E Ink е рафиниран за да нуди што е можно поблиску до бела позадина на електронски дисплеј со мастило.Ви нуди одлично искуство за читање.

6482038cv13d

Kindle Paperwhite е дизајниран за единственото нешто - читање.Нема да бидете прекинати со никакви пораки или реклами.8 GB простор за складирање е доволен за читање датотеки, бидејќи датотеките со е-читач се неверојатно мали.Можете да соберете илјадници книги и списанија на еден Kindle Paperwhite.

Плус, лесен е за употреба.Amazon Kindles се генерално едноставни уреди. Има само едно копче долж долниот раб за напојување и спиење.Големиот екран на допир е да се вртат страници на физички книги, исто толку добро функционира и на Kindle Paperwhite.Можете да го прилагодите вашето искуство со читање, вклучително и намалување и зголемување на големината на фонтот со едноставен гест и лизгач за подигање и намалување на позадинското осветлување.

Paperwhite е лесен и пренослив.Толку е тенок што можете да го соберете во секоја торба дури и во задниот џеб.И кога нема мобилен телефон или интернет услуга, не ви треба интернет и почнете да читате. Има неверојатно траење на батеријата. Може да издржи до 10 недели со полнење.Долготрајната употреба на вграденото светло ќе го намали тоа време, но сепак ќе треба да читате барем неколку недели по полнење. 

6482038ld

Kindle Paperwhites се водоотпорни, што ги прави совршени придружници на плажа и базен.

Ве молиме запомнете да набавите смешна корица за тоа.Го штити читачот и го прави посмешен.

画板 3 拷贝 5


Време на објавување: 24-11-2022 година